Search found 68 matches

Go to advanced search

by dragoneye
Wed Oct 21, 2015 12:34 pm
Forum: Share All The Things!
Topic: Brackets & WPS Office running
Replies: 12
Views: 7878

Re: Brackets & WPS Office running

Justin wrote:
dragoneye wrote:Cool..well how to add this user repo?
The link to the user repo tool is on the page.
Thank you Justin,so i think the old way of adding user repo is not needed now..like the add-repository command.
by dragoneye
Wed Oct 21, 2015 8:12 am
Forum: Share All The Things!
Topic: Brackets & WPS Office running
Replies: 12
Views: 7878

Re: Brackets & WPS Office running

Cool..well how to add this user repo?
by dragoneye
Mon Mar 30, 2015 10:20 am
Forum: Other Questions
Topic: grub not showing windows partition after update
Replies: 1
Views: 953

Re: grub not showing windows partition after update

doulai wrote:I'm testing evolve os and today after aplying update
the boot loader is not showing my windows start point

i need help
Just enter

1. sudo os-prober

2. sudo update-grub :)
by dragoneye
Fri Mar 27, 2015 5:36 pm
Forum: Testing
Topic: Packaging [bindutils]
Replies: 0
Views: 1145

Packaging [bindutils]

Successfully packaged bindutils.. :) Package.yml file below.. name : bindutils version : 9.10.2 release : 1 source : - ftp://ftp.isc.org/isc/bind9/9.10.2/bind-9.10.2.tar.gz : 6f9bb7908aa45c1edfa391e356fc0afc1ded175386cdefb6cf9e1289f7457a98 license : GPL-2.0 summary : BIND Utils Package description: ...
by dragoneye
Wed Mar 18, 2015 11:31 am
Forum: Installation
Topic: Can't install Evolve beta 1.1
Replies: 13
Views: 2564

Re: Can't install Evolve beta 1.1

Thanks for the steps Justin but the Evolve Alpha 4 is booting fine with GTX750 !
by dragoneye
Wed Mar 18, 2015 9:07 am
Forum: Installation
Topic: Can't install Evolve beta 1.1
Replies: 13
Views: 2564

Re: Can't install Evolve beta 1.1

Justin wrote:What command are you using in dd to write it?
sudo dd if=Evolve-OS-Beta1.1.iso of=/dev/sdc bs=1M;sync

/dev/sdc is my USB !
by dragoneye
Wed Mar 18, 2015 7:16 am
Forum: Installation
Topic: Can't install Evolve beta 1.1
Replies: 13
Views: 2564

Re: Can't install Evolve beta 1.1

Justin wrote:Try another USB drive, try it in Virtualbox/Qemu.
In Virtualbox its working fine..tried other USB same problem..!
by dragoneye
Wed Mar 18, 2015 5:29 am
Forum: Installation
Topic: Can't install Evolve beta 1.1
Replies: 13
Views: 2564

Re: Can't install Evolve beta 1.1

That's strange because in my experience there shouldn't be a log in screen when running live. I'm afraid i can't help much beyond asking simple troubleshooting questions : Did you check the shasum after download? Did you burn a cd or write it onto thumb drive? If the latter, using what tool? Or usi...
by dragoneye
Wed Mar 18, 2015 2:50 am
Forum: Installation
Topic: Can't install Evolve beta 1.1
Replies: 13
Views: 2564

Re: Can't install Evolve beta 1.1

Not in virtual machine..!
cant pass the login screen in the livecd for installing..!
by dragoneye
Tue Mar 17, 2015 2:33 pm
Forum: Installation
Topic: Can't install Evolve beta 1.1
Replies: 13
Views: 2564

Can't install Evolve beta 1.1

Sorry to say that i can't install Evolve beta 1.1 booted fine but asking for password like below after clicking unlock screen flicks for two secs then go back to login prompt. http://i.imgur.com/ZWArx3V.png INXI output > inxi -F Resuming in non X mode: glxinfo not found. For package install advice r...

Go to advanced search