Search found 3613 matches

Go to advanced search

by Justin
Sun Dec 17, 2017 9:02 am
Forum: Testing
Topic: Google Chrome Issue
Replies: 7
Views: 513

Re: Google Chrome Issue

Is the system up to date?
Is the issue occurring in other browsers (Firefox for instance)?
Does it happen on say the forums here or the main Solus website?
by Justin
Sun Dec 17, 2017 8:59 am
Forum: Installation
Topic: virtual box dont start
Replies: 5
Views: 284

Re: virtual box dont start

what do you mean isn't installed on your system ? Don't you have a virtualbox icon in the menu ? no i have just reinstall from the virtualbox site. tnx I'd try using the virtualbox from the repo again as it's far more convenient, auto updates with your system. If you want further help with it pleas...
by Justin
Sun Dec 17, 2017 8:39 am
Forum: Installation
Topic: Solus not completely boot
Replies: 7
Views: 412

Re: Solus not completely boot

A quick video I did on nomodeset: https://youtu.be/UHyravdf2Qk
by Justin
Sun Dec 17, 2017 8:08 am
Forum: Tutorials
Topic: Install Tar file??
Replies: 3
Views: 297

Re: Install Tar file??

Please make sure if installing python that it is SEPARATE from your main install i.e in /usr/local as eopkg (the Solus pakcage manager) is python based and you can break a lot if not done correctly.
by Justin
Sun Dec 17, 2017 7:49 am
Forum: Share All The Things!
Topic: Angry Bird Start Menu Logo
Replies: 5
Views: 501

Re: Angry Bird Start Menu Logo

Haha I love it, it works so well!
by Justin
Sun Dec 17, 2017 4:10 am
Forum: Ideas
Topic: Tiny UI suggestion for software center
Replies: 6
Views: 459

Re: Tiny UI suggestion for software center

ycrawler wrote:
Fri Dec 08, 2017 9:33 pm
oh no please not one of those god awful slideshow things. please make it switch-off-able at least
Put in an issue here https://github.com/solus-project/solus-sc/issues so it can be discussed. :)
by Justin
Sun Dec 17, 2017 4:10 am
Forum: Hardware
Topic: [SOLVED] Not detecting native resolution options
Replies: 14
Views: 553

Re: Not detecting native resolution options

Try installing xorg-driver-video-intel and reboot.
by Justin
Sun Dec 17, 2017 4:09 am
Forum: Hardware
Topic: Problems with Epson WF-2510
Replies: 2
Views: 126

Re: Problems with Epson WF-2510

greg99 wrote:
Fri Dec 15, 2017 10:20 am
Printing via network (wifi) works perfectly.

This issue can be considered as solved and can be closed. I can't find an option here to handle this thread accordingly.
Use the Edit button (pencil) on your original post and put [SOLVED] at the start of the Subject. :)
by Justin
Sun Dec 17, 2017 4:07 am
Forum: Other Questions
Topic: bad /lib/udev/udevd symlink?
Replies: 5
Views: 267

Re: bad /lib/udev/udevd symlink?

Can you please report the Papirus ones on their bug tracker and the rest on ours (link in my sig), thanks!
by Justin
Sun Dec 17, 2017 4:04 am
Forum: Hardware
Topic: Broadcom BCM 4331 Mac Mini Help
Replies: 1
Views: 103

Re: Broadcom BCM 4331 Mac Mini Help

Did you reboot after installing the driver?

Go to advanced search