Page 4 of 4

Re: Roadmap to 1.0

Posted: Sun Oct 04, 2015 8:38 am
by Justin
david wrote:You might be aware of this already, but just in case you're not - I cannot get the UK keyboard map to apply. All settings say the UK map is the one selected, but the US map is the one in use.
It's a known issue, one we're working on, in the mean time use

Code: Select all

sektxkbmap uk
Mattvk wrote:where will these instructions be posted?
In all of our social media accounts, and on forums, IRC etc.

Re: Roadmap to 1.0

Posted: Tue Oct 06, 2015 10:00 am
by halr14
Justin wrote:
david wrote:You might be aware of this already, but just in case you're not - I cannot get the UK keyboard map to apply. All settings say the UK map is the one selected, but the US map is the one in use.
It's a known issue, one we're working on, in the mean time use

Code: Select all

sektxkbmap uk
This didnt work for me (sektxkbmap uk not recognized as a command). Probably i m misspelling it..

One other thing (off-topic): I installed solus yesterday (via daily ISO), everything happened smoothly with the install, however the reported bug concerning the desktop freeze after opening budgie happens every two or three times i navigate the menu.. forcing me to a reboot.. so, making the system completly inoperable for day to day use. My question is: Whenever the 1.0 stable release is out, will it fix that bug ? Just to know, because if don't i unfortunatly have to abandon Solus which would be a shame considering the potential of this OS.

Cheers

Re: Roadmap to 1.0

Posted: Tue Oct 06, 2015 12:36 pm
by GeneC
Thanks to Joshua Strobl for letting us know what is happening with 1.0 release..

http://joshuastrobl.com/twis-install-4/

Re: Roadmap to 1.0

Posted: Tue Oct 06, 2015 1:10 pm
by david
Whenever the 1.0 stable release is out, will it fix that bug ?


You think they'd release it as Final with such a bug present?

Re: Roadmap to 1.0

Posted: Tue Oct 06, 2015 1:40 pm
by Geert

Re: Roadmap to 1.0

Posted: Tue Oct 06, 2015 1:58 pm
by halr14
david wrote:Whenever the 1.0 stable release is out, will it fix that bug ?


You think they'd release it as Final with such a bug present?
As far as I know it's not happening with everyone. And no, i don't think they would release a buggy OS.