User avatar
ikey
Project Founder
Posts: 1581
Joined: Sun Jul 27, 2014 10:42 pm
Location: Ireland
Contact: Website

Important: Repo changes

Fri Jan 16, 2015 3:06 am

Please see https://evolve-os.com/2015/01/16/import ... o-changes/ - otherwise you cannot update! :)

Code: Select all

sudo eopkg remove-repo EvolveOS
sudo eopkg add-repo EvolveOS http://packages.evolve-os.com/main/eopkg-index.xml.xz

sudo eopkg upgrade
Image

dragoneye
Posts: 68
Joined: Sat Aug 30, 2014 4:47 pm
Location: India

Re: Important: Repo changes

Fri Jan 16, 2015 2:20 pm

Thanks..!

User avatar
ikey
Project Founder
Posts: 1581
Joined: Sun Jul 27, 2014 10:42 pm
Location: Ireland
Contact: Website

Re: Important: Repo changes

Sat Jan 17, 2015 2:25 am

Hope its all working fine!
Image

dragoneye
Posts: 68
Joined: Sat Aug 30, 2014 4:47 pm
Location: India

Re: Important: Repo changes

Sat Jan 17, 2015 9:42 am

ikey wrote:Hope its all working fine!
Nope :cry: after reboot and login only black screen when funky gnome icons..lol

User avatar
ikey
Project Founder
Posts: 1581
Joined: Sun Jul 27, 2014 10:42 pm
Location: Ireland
Contact: Website

Re: Important: Repo changes

Sat Jan 17, 2015 9:53 am

Hardware configuration?

And had you been updating before with regularity?
Image

dragoneye
Posts: 68
Joined: Sat Aug 30, 2014 4:47 pm
Location: India

Re: Important: Repo changes

Sat Jan 17, 2015 1:45 pm

ikey wrote:Hardware configuration?

And had you been updating before with regularity?
Hi Ikey here is my inxi output http://pastebin.com/4WbXhkKb
After the announcement i have made the changes and updated around 41mb and after reboot..budgie is gone..!

User avatar
ikey
Project Founder
Posts: 1581
Joined: Sun Jul 27, 2014 10:42 pm
Location: Ireland
Contact: Website

Re: Important: Repo changes

Sat Jan 17, 2015 2:36 pm

Did you manually install the nvidia drivers at some point? If so they'll need reinstalling (Just stop lightdm, sudo ./NVIDIA*.run --uninstall, sudo ./NVIDIA*.run, reboot)
Image

dragoneye
Posts: 68
Joined: Sat Aug 30, 2014 4:47 pm
Location: India

Re: Important: Repo changes

Sat Jan 17, 2015 2:45 pm

ikey wrote:Did you manually install the nvidia drivers at some point? If so they'll need reinstalling (Just stop lightdm, sudo ./NVIDIA*.run --uninstall, sudo ./NVIDIA*.run, reboot)
Ohh.. soo that was the problem...i will do that.. :) Thanks Ikey ;)

User avatar
ikey
Project Founder
Posts: 1581
Joined: Sun Jul 27, 2014 10:42 pm
Location: Ireland
Contact: Website

Re: Important: Repo changes

Sat Jan 17, 2015 2:46 pm

Not a problem, hit me up again regardless (works or nay :)) - we do need to get dkms support in for this stuff, shouldn't
*really* be manual.
Image

User avatar
ikey
Project Founder
Posts: 1581
Joined: Sun Jul 27, 2014 10:42 pm
Location: Ireland
Contact: Website

Re: Important: Repo changes

Sat Jan 17, 2015 2:46 pm

Oh also let me know how the new kernel performs =) (tweaked)
Image

Return to “Announcements”